Terug naar overzicht

Koptelefoons

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 4
 6. 5

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. . . .
 5. 4
 6. 5

Apple koptelefoon kopen of Apple oortjes kopen? Wanneer je een Apple koptelefoon online bestelt bij Amac, worden deze gratis thuisbezorgd. Ook kan je ervoor kiezen om de koptelefoon of de oortjes gratis op te halen in één van onze 50 stores.

Apple koptelefoons kopen bij Amac

Luister jij het liefste de hele dag muziek, maar heb je nog geen juiste audio match gevonden? Dan is een Apple koptelefoon misschien wat voor jou. Op deze pagina bekijk je de verschillende koptelefoons en oortjes die je kunt gebruiken met jouw iPhone, iPad, iPod of Mac.

Voordelen van het kopen van Apple oordopjes

Het vinden van de beste koptelefoon of de beste oortjes kan een zoektocht zijn. iPhone 7 oordopjes (of later model) moeten in tegenstelling tot iPhone 6 oordopjes, via de Lightning-aansluiting worden aangesloten i.p.v. mini-jack. Ook kan je een koptelefoon met 3,5mm mini-jack, via de speciale Lightning-naar-mini-jack-adapter, verbinden met je iPhone 7, iPhone 8 of iPhone X. Nog makkelijker is het om dan te kiezen voor draadloze headphones zoals de Apple AirPods.

De verschillende merken op deze pagina bieden voor ieder wat wils. Dankzij de verscheidenheid aan merken en types vind jij de beste iPad koptelefoon, iPhone oortjes of een headset voor Mac. Zo luister jij eindeloos naar jouw favoriete muziek, kijk je de beste films in alle rust of speel je de vetste games zonder gestoord te worden.

Kies voor compacte iPhone oortjes die in je jaszak passen, of voor een mooie koptelefoon voor iPad of Mac met noise cancelling (ruisonderdrukking) om niet gestoord te worden tijdens het werken of in de trein.

Apple koptelefoons aanbevolen voor

Wil jij urenlang kunnen genieten van jouw favoriete muziek? Dan is het gebruik van een iPhone koptelefoon wat voor jou. Vind jouw perfecte match, neem jouw koptelefoon overal mee naartoe en geniet met of zonder draad urenlang van jouw favoriete Apple Music playlist of film.

Bekijk ook eens de extra scherp geprijsde koptelefoons op onze audio sale pagina.