Terug naar overzicht

Mac vergelijken

Kies Mac-modellen om te vergelijken.

Productnaam
Afbeeldingen
Uitvoering
Samenvatting
Chip
CPU
GPU
Geheugen
Opslagcapaciteit
Batterij
Connectiviteit

Disclaimers

Display

Liquid Retina XDR‑display alleen beschikbaar op het 12,9‑inch model. Displays hebben ronde hoeken. Als rechthoek meet het scherm van de 12,9‑inch iPad Pro 32,77 cm diagonaal, het scherm van de 11‑inch iPad Pro 27,96 cm diagonaal en het scherm van iPad Air (4e generatie) 27,68 cm diagonaal. Het daadwerkelijke display is kleiner.

Capaciteit

Hoeveelheid vrije ruimte is kleiner en varieert vanwege een groot aantal factoren. Voor een standaardconfiguratie (inclusief iPadOS en meegeleverde apps) is ongeveer 10 GB tot 13 GB aan ruimte nodig, afhankelijk van model en instellingen. Voor meegeleverde apps is ongeveer 4 GB nodig. Je kunt deze apps verwijderen en weer terugzetten. Opslagcapaciteit is afhankelijk van softwareversie en kan per device variëren.

Mobiel en draadloos

Data-abonnement vereist. 5G en 4G LTE zijn in een beperkt aantal landen en bij een beperkt aantal providers beschikbaar. Snelheden zijn gebaseerd op theoretische doorvoer en zijn afhankelijk van omstandigheden ter plaatse en provider. Neem voor meer informatie over 5G- en LTE-ondersteuning contact op met je provider en kijk op apple.com/nl/ipad/cellular.

Accessoires

Accessoires afzonderlijk verkrijgbaar, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Magic Keyboard is compatibel met 11‑inch iPad Pro (1e generatie of nieuwer), 12,9‑inch iPad Pro (3e generatie of nieuwer) en iPad Air (4e generatie).