Osmo

Over Osmo

Osmo is een educatief spelsysteem voor de iPad en bedacht om niet alleen creativiteit, maar ook sociale interactie van kinderen te stimuleren. Spelen gebeurt op een fysiek speelveld dat zich voor de iPad wordt bevindt. Plaats de iPad in de Osmo houder en klik de Osmo spiegel over de camera, download je favoriete spel en begin met spelen!

Osmo Starter Kit

Met een Starter Kit van Osmo tover je jouw iPad om tot een educatief leersysteem. Osmo combineert spelen en leren op de iPad met echte spel elementen.

Osmo Genius Starter Kit

Deze Starter Kit bevat alles wat kinderen van 6-10 jaar nodig hebben om hands-on te leren en digitaal plezier te beleven. Met vijf verschillende games.

Osmo Coding Starter Kit

Met deze Starter Kit leren kinderen van 5-10 jaar de basisbeginselen van het programmeren met behulp van drie leuke games.

Osmo Creative Starter Kit

Deze Starter Kit is ontworpen om de creativiteit en verbeelding van kinderen van 4-10 jaar te helpen stimuleren op drie verschillende manieren.

Osmo Little Genius Starter Kit

Deze Starter Kit helpt kinderen van 3-5 jaar bij het ontwikkelen van hun verbeelding en andere basisvaardigheden via vier leuke spelletjes.

Osmo Uitbreidingsspellen

Heb je al één van de Osmo Starter Kits in je bezit? Met een Osmo uitbreidingsspel maak je jouw Osmo Starter Kit nog leuker en uitgebreider. Zo beleef je urenlang extra spelplezier!