Terug naar overzicht

Amac TV – Laut iPad cases

Patrick
vrijdag 6 november 2015
Door Patrick

Bescherm je iPad met een hoes van Laut en wees net even anders dan de rest. Je bent kleurrijk, bewust bezig en grenzeloos. De cases van Laut beschermen je iPad perfect en passen bij elke lifestyle. Wij lichten er drie toe.

Bestel de Laut cases voor je iPad bij Amac

Trifolio

De Trifolio case van Laut is een slanke hoes voor de iPad. Deze modern case is gemaakt van polycarbonaat met een rubberen laag aan de buitenkant. De case wordt geleverd in zes verschillende kleuren. Als de cover opengeslagen is, kan deze op een slimme manier gevouwen worden waarna er een stevige standaard ontstaat.

Bestel nu

Revolve

De Revolve is een slanke iPad hoes gemaakt van hard kunststof met een ingebouwd standaard. Door de zachte binnenkant van de cover worden krassen op het scherm voorkomen. Wat de Revolve zo bijzonder maakt, is dat deze zowel horizontaal als verticaal rechtop kan staan.

Ook deze case is beschikbaar in zes kleuren.

Bestel nu

Profolio

Deze met leer en canvas afgewerkte luxueuze hoes zet je met een simpele beweging op de hoogte die jij het comfortabelst vindt. Met het prachtige simplistisch design is het dé hoes om te hebben voor het alledaagse gebruik.

Bestel nu 

Over Laut

Het Amerikaanse bedrijf combineert hoogwaardige materialen en unieke designs om de hoes te ontwerpen die bij jou past. Accessoires speciaal gemaakt voor de iPhone, iPad en iPod die volledig gericht zijn op gemak, kleur en bescherming in het alledaagse leven.

Alle iPad hoezen van Laut maken gebruik van de magnetische aan/uit functie, waardoor het scherm uitgaat als je de hoes dichtklapt. Door de uitsparingen zijn alle functies van de iPad volledig bruikbaar wanneer deze in de case zit.

 

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

Patrick
vrijdag 6 november 2015
Door Patrick