Terug naar overzicht

Amac TV – Osmo Play voor iPad

21
vrijdag 30 oktober 2015
Door 21

Verander je tafel in een interactief speelveld met je iPad als educatieve tool. De Osmo is een innovatieve uitvinding die je helpt bij het leren van Engelse woordjes, het leggen van tangram stukjes en het maken van tekeningen op speelse wijze die het speelveld letterlijk beïnvloeden. Bij Osmo Play worden de spellen op zo’n intuïtieve manier uitgelegd, dat het niet alleen voor de kinderen leuk is om mee te spelen, maar ook voor de ouders. Dit iPad spel wordt geleverd met 4 spellen, Osmo dock en Osmo spiegel.

Bestel de Osmo Play voor iPad nu bij Amac.nl.

Let op: Het menu en de applicaties zijn in het Engels. Osmo werkt echter op zo’n intuïtieve manier dat kinderen hier makkelijk mee overweg kunnen.

Over Osmo
Spelen, leren en sociale interactie vormen de basis van waaruit de Osmo ontworpen is. Jonge ouders van de Stanford-universiteit en Google hebben hun passie, ambitie en innovatieve ideeën gecombineerd om een product te ontwerpen dat kinderen samen met nieuwe technologie, een positieve leer- en speelervaring biedt.

Wil jij ook spelen met de Osmo Play voor iPad? Loop dan een van onze Stores binnen of bestel direct op onze webshop.

Bestel nu 

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

21
vrijdag 30 oktober 2015
Door 21