Terug naar overzicht

Amac TV – Belkin Lightning Kabels

Patrick
vrijdag 13 november 2015
Door Patrick

Koop je Belkin Lightning Kabels bij online bij Amac.nl

Ben je op zoek naar een betrouwbare kabel om jouw iOS device met Lightning aansluiting op te laden en te synchroniseren? Dan zit je bij Belkin goed. De Lightning kabels van Belkin zijn stevig en gaan langer mee dan de kabel die standaard geleverd wordt bij je iPhone, iPad en iPod. Met een Lightning kabel van Belkin zit jouw Apple device dus nooit meer zonder stroom.

Belkin Lightning naar USB kabel
Laad je iPhone, iPad of iPod op met de Belkin Lightning naar USB kabel. De Lightning-kabel kan direct worden aangesloten op een Apple lichtnetadapter of op een vrije USB-poort van je Mac of pc. Indien je de kabel aansluit op je computer, kun je de iPhone, iPad of iPod touch direct laten synchroniseren.

Deze Lightning kabel is verkrijgbaar in zeven verschillende kleuren.

Bestel nu                                                
Belkin Premium Lightning naar USB kabel
Deze Premium kabel is gevlochten, waardoor de kabel extra stevig is en niet snel in de knoop raakt. Door de lengte van 1,2 meter is de kabel lang genoeg om je device op verschillende plekken op te laden of te synchroniseren. Je neemt de kabel makkelijk mee onderweg, in de auto of in combinatie met je laptop.

Deze Lightning kabel is verkrijgbaar in drie kleuren: goud, zilver en spacegrijs.

Bestel nu

Belkin Flat Lightning naar USB kabel
Met de Flat Lightning naar USB kabel van Belkin kun je razendsnel jouw iPhone, iPad of iPod opladen en synchroniseren. De kleinere, duurzamere Lightning-connector is omkeerbaar, waardoor hij heel makkelijk aan te sluiten is. Door de platte kabel is hij flexibeler, de kans op kabelbreuk wordt zo veel kleiner.

Deze Lightning kabel is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart.

Bestel nu

Over Belkin
Belkin kabels en opladers staan wereldwijd bekend om de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid. Met een grote verscheidenheid aan connectoren is er een Belkin kabel te vinden voor bijna elke situatie.

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

 

 

Patrick
vrijdag 13 november 2015
Door Patrick