Terug naar overzicht

Amac TV – Decoded Keyboard case

21
vrijdag 4 december 2015
Door 21

Decoded Keyboard Case - iPad Air 2
Met de Keyboard Case tover je jouw iPad Air 2 om in een mobiele werkplek. Het lederen, slanke design biedt optimale bescherming en laat zich gemakkelijk meenemen in een tas of rugzak. Stel je iPad in op de juiste hoogte en werk overal met het comfort dat je gewend bent van een laptop of computer. Het toetsenbord koppelt automatisch door middel van een Bluetooth 3.0 verbinding en sluit zichzelf af wanneer de case dichtgeklapt wordt. De batterij kan hierdoor tot 80 dagen meegaan.

Verlicht toetsenbord
De toetsen van de lederen Keyboard case zijn verlicht, waardoor je zelfs met weinig licht productief kunt blijven. De magnetische sluiting zet je iPad na gebruik automatisch in de slaapmodus om energie te besparen. Bovendien heeft het toetsenbord een totale stand-by tijd van 260 dagen, waarbij de geïntegreerde LED-indicator het batterijniveau actueel weergeeft.

Over Decoded
Decoded werkt uitsluitend met de beste materialen, waaronder kwaliteitsleder. Zo weet je zeker dat een Decoded flip case of iPad cover de juiste bescherming biedt. Ook voor de MacBook zijn er prachtige leren covers ontworpen, die je MacBook zelfs blijven beschermen wanneer je deze gebruikt.

 Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

 

 

21
vrijdag 4 december 2015
Door 21