Terug naar overzicht

Amac TV – Pipetto Origami case

iMember
vrijdag 27 november 2015
Door iMember

Pipetto Origami case voor iPad Air 2
Met het vouwbare ontwerp van de Pipetto Origami Saffiano case heb je binnen no-time jouw favoriete kijkpositie gevonden. De iPad hoes is gemaakt van duurzaam hard kunststof en echt saffiano leer, waarbij de cover van polyurethaan is gemaakt. Een zacht en flexibel materiaal dat er na velen malen gebruik nog steeds mooi uitziet. De naam origami vind je terug in de soepele cover die op diverse manieren te buigen is. Klik eenvoudig de uiteinden aan elkaar en zet je iPad Air 2 in verschillende kijkposities. Ideaal voor het volgen van een recept in de keuken, het lezen van een boek of bij het kijken van een film. 

Slimme magnetische sluiting
De Pipetto Saffiano Origami heeft een magnetische sluiting die automatisch de slaap/waak modus van de iPad activeert. Dit is niet alleen erg makkelijk, maar ook behoorlijk energiezuinig. Het zorgt er namelijk voor dat je accu tot wel 20% langer meegaat. Kijk meer films, lees meer boeken en maak meer foto’s op één volle batterij.

Over Pipetto
Pipetto is een Engelse producent van iPhone en iPad case met een sterke focus op design en functionaliteit. Pipetto maakt veel gebruik van premium kwaliteit materialen en creëert hiermee stijlvolle en duurzame accessoires voor de consument van nu.

Bestel nu



 
 

 Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

 

 

iMember
vrijdag 27 november 2015
Door iMember