Terug naar overzicht

Amac TV – Thule EnRoute rugzak

Selina
vrijdag 20 november 2015
Door Selina

Koop je Thule EnRoute rugzak bij Amac.nl

Thule MacBook EnRoute Strut Backpack
Geniet overal van optimale bescherming met de EnRoute Strut van Thule. Wat deze rugzak zo uniek maakt, is dat er een speciale ‘SafeZone’ compartiment in de tas verwerkt zit voor je brillen, elektronische apparaten en andere fragiele producten. De EnRoute Strut is ontwikkeld om de dagelijkse uitdagingen aan te kunnen. De luchtkanalen aan de achterzijde zorgen voor een optimale luchtcirculatie en de gevoerde schouderbanden bieden de drager maximaal draaggemak. Niet alleen ideaal voor de echte avonturiers, maar ook perfect voor de dagelijkse reis naar school of werk.                                                

Ontwikkeld met het oog op praktijk
De Thule EnRoute Strut is geen alledaagse tas. De rugzak heeft een inhoud van 19 liter en is gemaakt van duurzaam nylon. De binnenzijde is voorzien van diverse compartimenten die onder andere een MacBook Pro 15” of notebooks tot 14,6” de perfecte bescherming kunnen bieden. Kleinere vakken zijn speciaal ontwikkeld voor documenten of je iPad. De flexibele vakken aan de zijkant van de tas laten je gemakkelijk waterflessen of eten meenemen. Al deze elementen zorgen ervoor dat dit de tas is die niet mag ontbreken bij je dagelijkse reis.

Over Thule
Thule bestaat sinds 1942 en heeft er haar missie van gemaakt om jou dichter bij de wereld en je passie te brengen. Of je nu avontuurlijk, sportief of gewoon goed beschermd op pad wilt gaan, er is altijd een tas of hoes van Thule te vinden die jouw Apple devices, documenten en andere belangrijke spullen de beste bescherming biedt.

Bestel nu

  

 Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwste producten van Amac? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of Abonneer je dan nu op ons YouTube kanaal en mis geen enkele Amac TV aflevering.

 

 

Selina
vrijdag 20 november 2015
Door Selina