Terug naar overzicht

Alles over de Apple iPad Pro

Patrick
maandag 16 november 2015
Door Patrick

 Apple iPad Pro: nu verkrijgbaar bij Amac

 Wat is er anders aan de iPad Pro?
De iPad staat al jaren bekend om groot gebruiksgemak en talloze mogelijkheden. Nu is er de iPad Pro. Met het extra grote scherm en de nieuwe supersnelle processor is deze bijna twee keer zo snel als de iPad Air 2. De iPad Pro heeft de hoogste resolutie van alle iOS-devices met een geweldige kleurweergave en contrast. De batterij gaat ontzettend lang mee, waardoor je tot 10 uur lang geniet van apps, games en meer. 

iOS 9, boordevol handige nieuwe functies
De nieuwe iPad Pro komt standaard met iOS 9. Met veel nieuw toegevoegde functies haal je nog meer gebruikersgemak uit je iPad Pro: je productiviteit en creativiteit zullen enorm toenemen. Onder de optie om te multitasken. Hiermee kun je met twee apps naast elkaar werken: bevestig een lunchafspraak in je mail en agenda, tegelijkertijd.

iMovie op de iPad Pro met iOS 9 

Licht en dun
Ondanks het grote scherm is de iPad Pro superdun. Met een dikte van slechts 6,9 millimeter en een gewicht van slechts 713 gram, ligt de iPad heerlijk in je hand. Of je nu wilt werken, een film wilt kijken of een spel wilt spelen: de Apple iPad Pro kan het allemaal en ontzettend snel. Voor vele zal de iPad Pro de laptop of computer vervangen.

Touch ID
Beveilig je iPad Pro met het beste wachtwoord dat er is: je vingerafdruk. Ontgrendelen doe je met één aanraking en tegelijkertijd kan je er veilig mee winkelen in iTunes, iBooks en App Store.

TouchID op iPad Pro

Je oude iPad inruilen
Heb je al een iPad, maar denk je erover om een iPad Pro te kopen? Dan is het goed om te weten dat je jouw oude iPad kan inruilen.

Patrick
maandag 16 november 2015
Door Patrick