Terug naar overzicht

iPhone 12 Pro en Pro Max

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Bekijk en vergelijk op deze pagina alle iPhone 12 Pro-modellen. Bestel hier jouw iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw iPhone wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in een van onze 50 stores.

iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max kopen

De nieuwste en beste iPhones zijn geheel vernieuwd, met alles wat je van een high-end-model verwacht, en meer. iPhone 12 Pro heeft een nieuw design en is weer meer geavanceerd. De nieuwste en beste iPhone heeft natuurlijk de ongekende mogelijkheden voor een ultiem gebruikersgemak, waar wij in ieder geval naar uit hebben gekeken. En iPhone 12 Pro Max doet daar nog een schepje bovenop. Flinterdun, lichtgewicht en toch oersterk. iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max hebben het allemaal.

Groots in formaat en prestaties

Wil je iPhone 12 Pro kopen? Of valt jouw oog eerder op iPhone 12 Pro Max? Bij Amac ben je voor beide aan het goede adres. Beide modellen kopen doe je namelijk bij Amac. Als je de twee iPhones vergelijkt met het vorige model dan zal je gelijk zien dat er veel is verbeterd in iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max.

iPhone 12 Pro is misschien wel het paradepaardje van Apple dit jaar. Met een 6,1-inch scherm ligt de smartphone heerlijk in je hand. Ga je liever voor het grootste model mogelijk? Wil je urenlang achter elkaar Netflix en YouTube-video’s bekijken? Dan is iPhone 12 Pro Max een betere keuze. Dit model is namelijk 6,7 inch schoon aan de haak. iPhone 12 Pro Max is het grootste model tot nu toe. Liever een iets compacter model? Dan is de keuze snel gevallen op de normale Pro.

 • 6,1-inch scherm op iPhone 12 Pro
 • 6,7-inch scherm op iPhone 12 Pro Max

Je kiest voor iPhone 12 Pro als je:

 • Niet de grootste iPhone wilt hebben
 • Gebruik wilt maken van een telelens
 • Tot 4 keer optisch wilt zoomen
 • De allerbeste iPhone tot nu toe wilt hebben

iPhone 12 Pro Max is de beste keuze als je:

 • Alle voordelen van iPhone 12 Pro wilt hebben
 • Tot 5 keer optisch wilt zoomen
 • De beste batterijduur wilt hebben
 • De grootste iPhone tot nu toe wilt

Geweldige foto's, ook bij weinig licht

De camera’s op iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max hebben namelijk een forse upgrade gekregen. Beide modellen maken gebruik van een drievoudige camera. Hier zien we een LiDAR-scanner, een groothoeklens met 7P, f/1.6, telefotolens en wel 4 keer optische zoom. Op iPhone 12 Pro Max is de camera nagenoeg hetzelfde. Het grote verschil is dat de grotere versie tot 5 keer optisch kan zoomen. De LiDAR-scanner op iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max helpen met het inschatten van diepte. Dit gaat vooral helpen bij augmented reality. iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max kunnen nu nog beter het verschil zien in diepte. De LiDAR-scanner gaat je ook helpen om fantastische foto’s en video’s in het donker te maken. De LiDAR-scanner schiet als het ware lasers af om zo nog beter diepte te bepalen. Hierdoor wordt autofocus tot wel 6 keer sneller, ook in het donker. Daarbij kun je nu ook betere portretten maken bij weinig licht.

 • LiDAR-scanner
 • Betere portretten bij weinig licht
 • Beter inschatten van diepte
 • Autofocus tot 6 keer sneller

Vernieuwd ontwerp op iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max

Bij alle modellen iPhone 12 in 2020 zien we een gloednieuw ontwerp. Waar we eerder een afgeronde achterkant zagen zien we nu iets wat meer lijkt op de oudere iPhone 4 en iPhone 4s. iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max komen dus met een iets afgevlakt scherm. Dit zorgt er gelijk voor dat beide modellen stabieler in de hand liggen. Alle iPhone 12-modellen hebben een vernieuwd design.

De specificaties zijn om van weg te dromen

iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max maken gebruik van de nieuwe A14-chip. Door deze processor gaan de modellen efficiënter om met de energie. iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max hebben dan ook een uur langer batterijleven dan iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max.

Alle iPhones dit jaar krijgen een nieuwe schermtechnologie. Dit heet ‘Ceramic Shield’. Door deze nieuwe technologie zijn de Pro-modellen tot 4 keer sterker geworden. Wees dus niet bang als je jouw iPhone een keer laat vallen. Jouw nieuwe iPhone kan hier echt wel tegen.

 • Ceramic Shield-technologie
 • Tot vier keer sterker