Terug naar overzicht

Satechi

Satechi

Over Satechi

Satechi accessoires zijn volledig in herkenbare stijl ontworpen en integreren daardoor naadloos in de digitale lifestyle van iedere Apple liefhebber. Een product van Satechi voegt meer mogelijkheden toe, waardoor er nog efficiënter gebruik gemaakt kan worden van ieder Apple device. Alle Satechi producten zijn gemaakt van hoogwaardige premium materialen waardoor deze uiterst duurzaam zijn en uitblinken in kwaliteit.

Bekijk alles

Satechi Producten
Satechi Hub

Hubs & adapters

Toen Apple de USB Type-C aansluiting op de MacBook introduceerde was Satechi één van de eerste merken die hiervoor direct allerlei slimme hubs en adapters ontwikkelde. Inmiddels is er een breed aanbod van verschillende producten die ieder op zich diverse extra functionaliteiten en/of aansluitingen bieden.

Bekijk alles

Power & charging

Van MacBook tot iPhone en van Apple Watch tot iPad, ze hebben allemaal zo nu en dan stroom nodig. Satechi heeft een ruime keuze laadoplossingen die perfect aansluiten bij iedere manier van opladen. En natuurlijk… voor thuis en onderweg.

Bekijk alles

Satechi Power & Charging
Satechi
Satechi Peripherals

Peripherals

Ook voor een extra toetsenbord of muis heeft Satechi verschillende stijlvolle oplossingen. Uiteraard verkrijgbaar in bijpassende stijl en kleur en altijd gemaakt van hoogwaardige premium materialen waardoor deze zeer duurzaam zijn en prettig in gebruik.

Bekijk alles

Desktop accessoires

Met een desktop accessoire van Satechi wordt ieder bureau nog functioneler en natuurlijk stijlvoller. Denk daarbij bijvoorbeeld aan verschillende stand oplossingen waarmee een MacBook of iMac op de juiste werkhoogte wordt gebracht of bijvoorbeeld een strak vormgegeven deskmat of mousepad.

Bekijk alles

Satechi Desktop Accessoires